Super gaaf dat je mijn e-book hebt aangevraagd 😊

 

Hij is onderweg naar je mailbox en je ontvangt hem binnen 5 minuten.

Niks ontvangen? Check voor de zekerheid ook even je spambox. En anders stuur mij een mail via help@youneedsomebody en dan ontvang je deze alsnog.

Mockup mailinglijst e-book

Maar! Klik deze pagina nog niet weg, want ik heb iets voor je wat perfect bij jou past.

In dit e-book help ik je in 5 stappen eenvoudig en snel een mailinglijst op te bouwen.

Alleen met een mailinglijst kom je niet verder.

De contacten die op deze lijst staan, moet je wel e-mails sturen zodat ze je leren kennen , een band met ze gaat opbouwen, ze je gaan vertrouwen, je sympathiek gaan vinden en jou als expert gaan zien in je vakgebied.

Maar dat ga je natuurlijk niet handmatig doen, dat kost veel te veel tijd en dus geld. En als je mailinglijst straks ontploft wordt e-mails versturen een dagtaak en dat wil je echt niet! Geloof me!

Als je dit e-book goed kunt gebruiken, dan ben ik ervan overtuigd dat jij ook héél veel waarde kunt halen uit het volgende. En omdat dit specifiek voor jou gemaakt is, ontvang je nu exclusief op deze pagina een aanzienlijke korting van maar liefst 50 euro!

Wil je als ondernemer ook omzet met je mailinglijst genereren?

Ik bied jou mijn online basiscursus ‘Salesfunnels bouwen die omzet genereren’ aan. Deze cursus bestaat uit 4 video’s, waarin je leert:

A

Hoe je de basisinstellingen in je account goed zet

A

Hoe je ervoor zorgt dat de mensen zich kunnen inschrijven voor je gratis weggever

A

Hoe zij op de juiste emaillijst komen en de juiste emails ontvangen op het juiste moment

A

Hoe jij jouw klantreis automatiseert in een funnel

A

Hoe je direct omzet maakt met je gratis weggever in een break-even funnel

Je betaalt nu geen € 97,- voor deze online cursus, maar slechts € 47,- exclusief BTW.

Herken jij je hierin?

M

De klanten die je nu aantrekt, zijn niet jouw ideale klanten. Ze vragen weliswaar je weggever aan, maar daar blijft het bij.

M

Je steekt uren en uren in je werk, meer dan je eigenlijk zou willen. Het wordt hoog tijd om efficiënter te gaan werken.

M

 Je blijft maar achter klanten aanjagen en bent elke dag weer druk zichtbaar op social media, maar de gewenste resultaten blijven uit.

M

Jouw bedrijf mist duidelijke systemen en processen. Te veel wordt nog handmatig gedaan, wat kostbare tijd en geld verslindt.

M

Je bent al begonnen met Mailblue en hebt dit naar eigen inzicht ingericht. Maar nu groeit het aantal contacten en het bijhouden slokt steeds meer van je tijd op. Optimaliseer je workflow voor maximale efficiëntie.

M

De gedachte aan al dat technische gedoe bezorgt je nu al stress. Het idee van koppelingen met je website, een betaalsysteem, een webinartool... Laat die stress los met duidelijke, stapsgewijze begeleiding.

M

Tot nu toe verstuur je alleen nieuwsbrieven via campagnes, omdat je geen idee hebt hoe automatiseringen werken en wat ze voor je kunnen betekenen

M

De automatisering die je hebt opgezet lijkt niets op te leveren. Twijfel knaagt: heb je het wel goed ingericht?

M

Je lijsten en tags zijn een chaos, waardoor je grip en overzicht verliest. Een betere organisatie zou een verademing zijn, zodat het weer voor jou gaat werken.

M

Bij de lancering van een nieuw product wil je al je leads informeren. Een kant-en-klare lijst met hun gegevens zou ideaal zijn.

E-mail marketing

Kortom: Je wilt een systeem dat automatisch en continu jouw ideale klanten aantrekt en op het juiste moment
de juiste boodschap verstuurt naar de juiste klant, zodat jij tijd overhoudt en omzet maakt. Dat betekent meer vrijheid voor jou.

Meer leads, meer klanten, meer omzet, meer vrijheid met
meer fun & ease!

Doe mee met deze online basiscursus ‘Salesfunnels bouwen die omzet genereren’, waarin ik je stap voor stap meeneem om een goed werkende funnel op te zetten. We gaan daarmee direct omzet maken, door naast je weggever ook nog een One Time Offer en een kassakoopje aan te bieden en zo je orderwaarde per klant verhogen en dat betekent meer omzet voor jou!

 

Dus de investering in de cursus heb je zo terugverdiend!

‘Salesfunnels bouwen die omzet genereren’

voor maar € 97,- exclusief BTW

Sales funnels

Een goede sales funnel gaat je mega veel voordelen opleveren:

Z

Je hoeft niet meer te leuren om klanten: dankzij de funnel komt jouw ideale klant naar jou toe. Focus je op het leveren van waarde, in plaats van het najagen van klanten.

Z

Je hoeft niet continu je hoofd te laten zien op social media: laat de funnel het werk voor je doen.

Z

Jouw doelgroep wordt niet meteen in een verkoopverhaal gegooid: op platforms zoals Instagram word je vaak meteen geconfronteerd met verkoop, zonder te weten wie de verkoper eigenlijk is. In een salesfunnel laat je mensen op een logische en stapsgewijze manier kennismaken met jou.

Z

Je verzamelt en behoudt de emailadressen: emailmarketing is de enige vorm van marketing waarbij je niet afhankelijk bent van een ander platform. De emailadressen zijn van jou én blijven van jou! Je bent ook niet overgeleverd aan een algoritme, dat niet altijd in jouw voordeel werkt.

Z

Je kunt de funnel afstemmen op je doelgroep: voorkom dat iedereen dezelfde e-mails ontvangt. In een goede sales funnel ontvangen mensen die het al hebben gekocht een andere mail.

Wat vinden anderen van mijn funnel cursus?

Voordat ik de basiscursus volgde, vond ik het moeilijk hoe ik een goede salesfunnel moest opzetten. Ik had al wel een account in Mailblue, maar deed er eigenlijk niks mee.

Aan het einde van de cursus wist ik precies welke stappen ik moest gaan zetten, om mijn salesfunnel te maken. Ik had niet veel verwachtingen, maar wat heb ik ontzettend veel geleerd!

Ik zou deze training zeker aanraden aan ondernemers, die ook nog niet goed weten hoe ze een salesfunnel moeten opzetten. Ilse neemt je echt aan je hand mee.

Marlies van den Berg

Social media expert, Lesswork4you

Wauw, dit noem ik nou een complete basiscursus. Ik ben totaal niet technisch, maar het is echt heel simpel.

Ilse legt alles goed en duidelijk uit en neemt je stap voor stap mee in het maken van een account in MailBlue tot en met een goed werkende salesfunnel.
Door naast mijn gratis weggever ook een One Time Offer aan te bieden op de bedankpagina, heb ik direct omzet gemaakt.

Ik raad deze cursus zeker aan andere online ondernemers aan!

Eefje Peters

Eigenaar, DGS Arbo & Veiligheid

Ik heb onlangs de basiscursus 'Sales Funnels bouwen die omzet genereren' gevolgd bij Ilse.

Buiten het feit dat Ilse het ontzettend leuk doet in de video's (lekker nonnonsense, hou ik van), legt ze alles heel goed en duidelijk uit, zodat zelfs ik, een leek, een sales funnel heb kunnen bouwen.

De stappen werden goed en helder uitgelegd in de video's omdat ze dit meteen via het scherm liet zien in plaats van alleen maar de stappen verteld krijgen. Als ik er niet uitkwam kreeg ik snel antwoord via de mail. Ook echt heel fijn!

Al met al, dikke aanrader!

Roos Lommers

Online zichtbaarheidsexpert, Virturoos

Ik heb de basiscursus Sales funnels bouwen gevolgd bij Ilse.

Wat ik prettig vond is de daadkrachtige manier van spreken, duidelijk en to the point. Zo blijf je actief luisteren en haar uitleg is gewoon helder.

Netjes verzorgd met presentieslides en video's en je hebt het gevoel dat je altijd nog voor extra uitleg of hulp bij Ilse terecht kunt.

Dank Ilse!

Jacqueline Dohmen

Virtual Assistant, Jacqueline Dohmen

‘People don´t buy goods and services anymore.
They buy relationships and stories!’

~ Seth Godin ~

Hoe zit de cursus in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je direct je eerste mail met daarin video 1. Dit is een voorstelvideo van een paar minuten, zodat je weet met wie je aan de slag gaat de komende dagen.

Daarna ontvang jij 4 dagen achter elkaar elke ochtend om 08.00 uur een video in je mailbox. De video’s duren tussen de 20 en 40 minuten per video.

A

een video waarin ik je meeneem om de basisinstellingen in je MailBlue account goed te zetten en laat ik je zien hoe je MailBlue koppelt aan andere belangrijke systemen, zoals je Wordpress website.

A

een video hoe je een formulier maakt, waarop bezoekers hun naam en emailadres kunnen achterlaten voor je gratis weggever. En hoe je deze integreert op je website en kan gebruiken op je social media, blogs etc. Maar ook welke lijsten essentieel zijn en welke tags handig zijn om te gebruiken.

A

een video waarin ik je stap voor stap leer hoe je een automatische break-even funnel bouwt. Deze funnel bestaat uit : weggever funnel + know-like-trust funnel + verkoopfunnel.

A

een bonusvideo, waarin ik laat zien hoe je een automatisering inlaadt die de betrokkenheid en interactie met je contacten bijhoudt, zoals het openen van je e-mails en klikken op links in de e-mail. En hoe je een doelstap in je funnel kan zetten, waardoor een contact binnen automatisch binnen een bepaalde plek in de funnel gezet wordt.

A

2 documenten die je helpen om de juiste keuzes te maken bij het inzetten van een actie of starttrigger* binnen een automatisering.

*Het specifieke punt, de gebeurtenis of actie die het begin van de funnel activeert.

Kennis na sales funnel cursus

Na het volgen van deze cursus weet jij:

N

Hoe je de basisinstellingen in je account goed zet

N

Hoe je ervoor zorgt dat de mensen zich kunnen inschrijven voor je gratis weggever

N

Hoe zij op de juiste e-maillijst komen en de juiste e-mails ontvangen op het juiste moment

N

Hoe jij jouw klantreis automatiseert in een funnel

N

Hoe je direct omzet maakt met je gratis weggever in een break-even funnel

Je betaalt nu geen € 97,- voor deze cursus,
maar slechts

€ 47,-

exclusief BTW

sales funnel cursus

Nog even voorstellen …

Hi, ik ben Ilse, 45 jaar oud en woon samen met mijn liefde Bas in het mooie Nijmegen, de stad van het grootste wandelevenement van de wereld: de Nijmeegse Vierdaagse.

Op 1 januari 2024 heb ik de deuren van mijn bedrijf geopend. Waarom? Omdat ik een enorme kans zag voor (online) kennisondernemers die hun sales en emailmarketing niet goed op orde hadden. Het gevolg? Gemiste kansen en verloren omzet. En dat is toch wel het laatste wat je wilt, toch?

Voor mij zijn sales en marketing absoluut onmisbaar voor online ondernemers. Het is niet alleen een kwestie van verkopen, maar vooral van het opbouwen van waardevolle relaties met je klanten. Het is de sleutel tot het genereren van leads, het opbouwen van vertrouwen en het uiteindelijk vergroten van je omzet en het realiseren van groei en schaalbaarheid.

Mijn missie? Gedreven online kennisondernemers helpen om deze essentiële aspecten van hun bedrijf te optimaliseren. Ik wil ze leren hoe ze een constante stroom van leads, klanten en omzet kunnen genereren, zodat ze uiteindelijk meer vrijheid ervaren in hun bedrijf. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet meer vrijheid en flexibiliteit in zijn werk?

En weet je wat het mooie is? Ik maak zelf ook gebruik van e-mailmarketing, en het werkt! Hierdoor hoef ik niet meer dagelijks te leuren om nieuwe klanten en elke dag mijn blije hoofd op social media te gooien of een debiel dansje te doen, zodat ik opval. 

 

Ik kan mijn tijd veel efficiënter besteden en toch een consistente stroom van klanten en omzet genereren.

En dat is echt geweldig! 😊

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer kan ik beginnen met de cursus?

Zodra je de betaling hebt afgerond ontvangt je de eerste video in de mailbox. Daarna 4 dagen lang elke dag om 08.00u ontvang je de volgende video in je mailbox.

Moet ik al ervaring hebben met MailBlue?

Nee, dat is niet nodig, ik help je vanaf de start met het inrichten van je account. Mocht je deze al hebben, dan kun je video 2 eventueel overslaan.

Hoeveel tijd kost de cursus mij?

Je cursus bestaat uit 4 video’s van 20- 40 minuten per video.
Het zijn hele praktische video’s waarmee je, met mij aan je zijlijn, direct kunt starten.

Wat kost de cursus?

De investering is € 47,- exclusief BTW. Het is aftrekbaar voor ondernemers.

Voor wie is deze cursus interessant?

Voor (online) ondernemers die meer leads, klanten en omzet willen en dat proces willen automatiseren, om zo meer tijd over te houden voor hun business of voor een lekker dagje weg met het gezin.

Voor (online) ondernemers die willen starten met een weggever funnel en alles e-mails willen automatiseren, zodat dit 24/7 doorloopt. 

Blijf je toegang houden tot de online omgeving?

Ja, je blijft life-time toegang houden, dus je kunt de cursus in je eigen tempo volgen.

Heb je andere vragen?