E-book: Direct omzet met jouw gratis weggever

Haal meer klanten en dus omzet uit jouw gratis weggever!

Download het gratis e-book!

Het e-book heeft meer dan 25 pagina’s en zit vol concrete tips.

Je krijgt hele duidelijke handvatten om in 6 stappen direct omzet te maken met jouw gratis weggever, zonder dagelijks zichtbaar te zijn op social media of te leuren om nieuwe klanten.

Mockup gratis e-book - Direct omzet met jouw gratis weggever

In 6 stappen meer leads, klanten en dus omzet genereren, zonder koude acquisitie of dagelijks zichtbaar zijn!

Stel je voor…

… dat je nooit meer hoeft te jagen op potentiële klanten, maar ze als vanzelf naar je toestromen.

… dat elke potentiële klant moeiteloos verandert in een betalende klant, zonder gedoe.

… dat je de orderwaarde van je betalende klant kunt verhogen.

… dat je klanten niet alleen terugkomen, maar fanatieke ambassadeurs van jouw merk worden.

… dat al deze stappen moeiteloos en automatisch verlopen.

Voor wie is dit e-book?

Mijn e-book is voor coaches, experts, kennisondernemers en online dienstverleners die een dienst, traject of online programma (willen) verkopen en daarmee een schaalbare online business op te zetten.

 

  • Die willen leren hoe ze in 6 stappen meer leads, klanten en dus omzet genereren, zonder koude acquisitie of dagelijks zichtbaar zijn!
  • Die hun concurrenten willen voorblijven, willen groeien met hun bedrijf en willen opschalen.
  • Die af willen van het gedoe met handmatige en ongeorganiseerde processen.
  • Die begrijpen dat funnels dé sleutel is tot het makkelijk converteren van leads naar betalende klanten.
  • Die meer tijd en omzet willen en dus meer vrijheid!

Mijn gratis weggever had ik al klaar, maar daarmee genereerde ik niet vanzelf ook omzet. Na het lezen van het e-book van Ilse begreep ik waarom. Ik moest aan de slag met mijn sales en e-mailmarketing. En gelukkig weet ik nu dankzij de tips hoe ik met het inzetten van een One Time Offer direct omzet kan creëren vanuit mijn e-book.

Daarnaast is Ilse super behulpzaam en weet ze door haar jarenlange ervaring hoe marketing en sales werken en exact te benoemen wat ik nodig heb!

Dank je wel Ilse! Ik zou je aanraden aan elke vrouwelijke ondernemer die graag meer klanten en omzet wilt genereren, maar even niet weet hoe!

Suus van Stroe

Online ondernemer, Lift me up

Ik was echt bleu op het gebied van sales en e-mailmarketing. Ik heb dit dan ook heel lang uitgesteld en toen kwam ik dit e-book tegen. Er staat echt zoveel waardevolle informatie in, en met het stappenplan snap je zelfs als leek hoe je kunt starten.

Ilse geeft veel waardevolle tips, zoals hoe je je bedankpagina kunt inzetten om direct te verkopen. Het is duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft!

Ik zou iedereen, die niet weet hoe je ook omzet kunt genereren met je weggever, aanraden dit e-book te lezen!

Mady Huisman

Eigenaar, MH Webdesign

Na het lezen van het ebook van Ilse, ben ik meteen aan de slag gegaan met de verdere uitwerking van mijn gratis weggever waar ik al mee bezig was.

Ik weet nu precies welke stappen ik moet zetten om met mijn weggever omzet te genereren. Vooral de praktische tips zijn erg waardevol en ga ik zeker toepassen.

Een aanrader om te lezen als je aan de slag wilt met je eigen weggever.

Milou van Rooijen

Eigenaresse, Mi LouBA

Hi, ik ben Ilse!

k ben 45 jaar woon samen met mijn liefde Bas in het mooie Nijmegen, de stad van het grootste wandelevenement van de wereld: de Nijmeegse Vierdaagse.

Op 1 januari 2024 heb ik de deuren van mijn bedrijf geopend. Waarom? Omdat ik een enorme kans zag voor (online) kennisondernemers die hun sales en emailmarketing niet goed op orde hadden. Het gevolg? Gemiste kansen en verloren omzet. En dat is toch wel het laatste wat je wilt, toch?

Voor mij zijn sales en marketing absoluut onmisbaar voor online ondernemers. Het is niet alleen een kwestie van verkopen, maar vooral van het opbouwen van waardevolle relaties met je klanten. Het is de sleutel tot het genereren van leads, het opbouwen van vertrouwen en het uiteindelijk vergroten van je omzet en het realiseren van groei en schaalbaarheid.

Mijn missie? Gedreven online kennisondernemers helpen om deze essentiële aspecten van hun bedrijf te optimaliseren. Ik wil ze leren hoe ze een constante stroom van leads, klanten en omzet kunnen genereren, zodat ze uiteindelijk meer vrijheid ervaren in hun bedrijf. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet meer vrijheid en flexibiliteit in zijn werk?

En weet je wat het mooie is? Ik maak zelf ook gebruik van e-mailmarketing, en het werkt! Hierdoor hoef ik niet meer dagelijks te leuren om nieuwe klanten en ben ik niet continu actief op social media. Ik kan mijn tijd veel efficiënter besteden en toch een consistente stroom van klanten en omzet genereren.

En dat is echt geweldig! 😊

Ilse-Home

In het e-book leer je:

A

Hoe je een waardevolle weggever creëert die gewild is

A

Hoe je veel downloads voor je weggever genereert en je funnel goed gevuld wordt

A

Hoe je een effectieve landingspagina ontwerpt waar bezoekers graag hun gegevens achterlaten

A

Hoe je je bedankpagina transformeert naar een salespagina voor omzet

A

Hoe je je betaalpagina optimaliseert voor nog meer verkopen

A

Hoe je je follow-up emailreeks automatiseert, waardoor je tijd over houdt

Download het gratis e-book

In mijn gratis e-book leer ik je hoe je in 6 stappen
direct omzet kan maken met jouw weggever, zonder dagelijks zichtbaar te zijn op social media of met koude acquisitie aan de slag te moeten.

Mockup gratis e-book - Direct omzet met jouw gratis weggever