Let's meet....

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij. Ik vind zelf de ‘Over mij’ pagina één van de leukste pagina’s van een website.

Wie is nou de persoon achter die bedrijfsnaam en foto? En wat is zijn/haar achtergrond? Nou, mijn antwoorden lees je hieronder. Als je nog andere dingen van mij wilt weten, dan kun je dat gewoon vragen; ik ben een open boek 😃

Hi, ik ben Ilse Tersluijsen en ik ben 45 jaar oud. Ik woon samen met mijn liefde Bas in het mooie en altijd gezellige Nijmegen.

Over Ilse Tersluijsen
Over Ilse Tersluijsen_de Keuze

De keuze die mijn leven veranderde…

Na meer dan 25 jaar in vast dienstverband in de sales te werken, maakte ik een hele spannende, maar uiteindelijk mijn beste keuze ooit….ik zei mijn baan op en sprong ik in het onbekende.

Ik startte mijn eigen bedrijf You need somebody op. Met mijn doorzettingsvermogen en discipline was ik vastbesloten mijn droom te verwezenlijken en mijn bedrijf tot een succes te maken.

Mijn missie is om gedreven online kennisondernemers te helpen bij het genereren van meer leads, klanten en omzet. Zonder dagelijkse zichtbaarheid of eindeloze handmatige e-mails te sturen. Niet meer leuren om klanten, maar juist ondernemen vanuit fun & ease.

‘You are never to old to set another goal or to dream a new dream’

~ Les Brown ~

Mijn passie voor sales en marketing…

Van kleins af aan stroomde het sales bloed eigenlijk al door mijn aderen. Volgens mijn moeder was ik gezegend met een natuurlijke vlotte babbel en stond ik altijd overal te kletsen. Ik stelde altijd veel vragen en was oprecht geïnteresseerd. Ik liep vroeger al langs de deuren om spullen te verkopen. Het was dus al snel duidelijk dat ik iets in de verkoop moest gaan doen.

Mijn echte passie voor sales begon op mijn 20ste en die voel ik tot op de dag van vandaag nog steeds. Dit is wat mijn hartje steeds sneller doet kloppen. Ik heb gewerkt als (key)account manager en was verantwoordelijk voor strategische accounts. Ik heb samengewerkt met vooraanstaande opdrachtgevers zoals Heijmans, Action, Van Wijnen, Royal Flora Holland, Beter Bed en Hornbach, waar ik grote deals heb gesloten. Na 25 jaar ken ik het klappen van de zweep en alle uitdagingen, maar ook de valkuilen.

Op mijn 29ste, tijdens mijn fulltime baan, heb ik nog mijn Bachelor Commerciële Economie behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit heeft me nog meer inzicht, kennis en tools op het gebied van sales en marketing gegeven. 

Tijdens mijn laatste baan kwam ik in aanraking met e-mailmarketing en ik werd daar meteen enthousiast over. Wat een gave manier om in contact te blijven met je klanten, de betrokkenheid te vergroten, vertrouwen op te bouwen en meer leads te converteren tot klanten.

Over Ilse Tersluijsen_Sales en Marketing
Mijn kernwaarden:
Betrokken   |   Betrouwbaar   |   Eerlijkheid   |   Gedreven
Over Mij_Ilse Tersluijsen_Reizen

Een paar leuke weetjes over mij…

Wist je dat ik…

…in 2010 de Marathon des Alpes-Maritime van Nice naar Cannes heb gelopen

…dol ben op zure snoepjes, en dan het liefste zure matten (ik voel mijn speekselklieren al)

…verslaafd ben aan chocola, met Milka en Tony Chocolonley als favoriet

…een echte ram ben: zelfverzekerd, daadkrachtig, energiek en een echte initiatiefnemer die uitdagingen zeker niet uit de weg gaat

…houd van reizen. Verdwalen in de prachtige natuur, op zoek naar wild life, nieuwe culturen ontdekken, andere mensen leren kennen

…vroeger mega fan was van de boyband Westlife en nog steeds alles schaamteloos meezing

…elke jaar de 3e week van juli vrij ben, want dan is de Nijmeegse vierdaagse. En dan is het een week lang feest in mijn stad

En nu, over naar jou…

Je hebt nu een idee van wie ik ben, wat mijn achtergrond is en wat ik doe als ondernemer. Maar ik wil graag weten, wie jij bent? Waar droom jij van als ondernemer? En wat heb jij nodig om die droom te verwezenlijken?

Wil jij geen gedoe meer met ongeorganiseerde handmatige processen en ben je klaar met die eindeloze e-mails versturen. Geen zin meer om te leuren om klanten en wil je dat ze automatisch jouw kant opkomen? Verlang je naar gestroomlijnde en geautomatiseerde funnels die jouw omzet laten knallen?  

Ik kan jou hierbij helpen! De enige manier om te groeien is door in actie te komen en ervoor te gaan! Je hoeft het namelijk niet zelf uit te zoeken.

Heb jij het gevoel dat ik wat voor je kan betekenen? Laten we dan vrijblijvend kennismaken. Je kan me een DM via Instagram sturen of vul het contactformulier in via de onderstaande knop.

Liefs Ilse

Ilse Tersluijsen_Over Mij_Nu jij